Workshops

Tijdens deze workshop ga je zelf op ambachtelijke wijze een glas in lood raam maken. Je krijgt van mij eventueel een ontwerp, de kleuren mag je dan natuurlijk zelf uitkiezen! Een eigen ontwerp is in overleg ook mogelijk. Je leert tijdens de workshop het glas snijden, het glas in lood zetten, het raam solderen, kitten en patineren. Na de workshop kan je het raam meteen mee naar huis nemen.

Voor meer informatie kan je altijd contact opnemen met Frank van de Vijver van Glas-in-lood-atelier Frank van de Vijver of breng een bezoekje aan mijn atelier. Wel graag van te voren even bellen op 06-28551432.

Hoeveel lessen?

De workshop bestaat uit 6 lessen van 2,5 uur. Per week wordt er 1 les gegeven.

Wat kost het? 

De kosten van de workshop zijn €180,- Dit is exclusief het materiaal. Afhankelijk van het ontwerp, de grootte en de  gebruikte glassoort zijn deze kosten ongeveer  € 50,--.

Wanneer? 

De workshops zijn op dinsdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur. In overleg zijn er eventueel andere dagdelen mogelijk. U kunt een voorkeur aangeven op het contactformulier.

Waar?

De workshops worden gegeven in mijn atelierruimte in Fort Orthen, aan de Ketsheuvel 56 in Orthen, ‘s-Hertogenbosch.  In 1852 werd het nu nog bestaande torenfort gebouwd. Onder de sfeervolle gewelven geef ik de workshop.